Cothen | straatinfo

overige politie meldingen

Meer sporenonderzoek rond vindplaats broertjes

overige

Cothen - Nieuwe camerabeelden van een particulier in de omgeving van de vindplaats van de broertjes Ruben en Julian zijn geanalyseerd. Op de beelden is een voertuig te zien, dat in de nacht van maandag 6 op dinsdag 7 mei twee keer stopt bij de duiker waar de broertjes gevonden zijn.

Uit analyse van de beelden is niet zeker op te maken dat het de auto van devader betreft. Er is geen persoon zichtbaar. Echter, er zijn geen anderevoertuigen te zien op de camerabeelden voor en na deze momenten die nacht.Bovendien passen de tijdstippen in de tijdlijn van de route die de vaderafgelegd heeft.

Auto stopt

Op de beelden is te zien dat er om 02.37 uur een auto stopt bij de plaatswaar de jongens gevonden zijn. De auto blijft twaalf minuten staan en rijdt danom 02.49 uur weg in de richting van ?t Goy over de Kanaaldijk-Noord. Om 03.01uur verschijnt de auto weer bij de duiker, staat daar stil en rijdt om 03.12 uurweg in de richting van Cothen. Om 03.15 uur wordt een auto door eenbewakingscamera geregistreerd voorbij de Hoeksedijk-Wijkersloot. Van dezebeelden is het vermoeden dat het de auto van de vader betreft.

Sporenonderzoek

De politie doet sporenonderzoek rond de vindplaats bij de duiker in Cothen,in de hoop meer te weten te komen over wat er precies gebeurd is.

Bij de baggerwerkzaamheden in de sloot bij de duiker op dinsdag 21 mei, zijngeen sporen aangetroffen.

Soortgelijke berichten

Onderzoek na vondst onbekende overledene
Breda

Uitgebreid onderzoek na aantreffen lichaam
Utrecht

Mogelijke doorbraak in onderzoek naar vermoorde man Biesbosch
Werkendam

Moeder van vondeling gezocht
Breda

Politie plaats billboards na vondst babylijkje
Wassenaar

Extra onderzoek op vindplaats vondeling
Roermond

Baby aangetroffen in plantsoen
Roermond

Lichamen aangetroffen in water
Giethoorn

Aangetroffen lichaam langs weg vermoedelijk van vermiste man
Roermond

Mogelijk verdovende middelen in gevonden tas
Gouda

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio